Seminarji

SEMINARJI, STROKOVNI DELAVEC VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU, POŽARNE VARNOSTI, KOORDINATOR ZA VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU, HACCP, GDPR


Izvajamo aktualne teme za strokovne delavce varnosti in zdravja pri delu, strokovne delavce požarne varnosti, koordinatorje za varnost in zdravje pri delu na začasnih in premičnih gradbiščih ter ostalih temah na področju varnosti in zdravja pri delu, požarne varnosti, varstva okolja in gradbenega inženiringa.

NAPOVEDNIK SEMINARJEV ZA MESEC NOVEMBER 2018

  • seminar Podvodna dela – sreda, 21.11.2018  

POTRDILO: Udeleženci bodo prejeli potrdilo o udeležbi s podeljenimi 8. točkami v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposablajanju na področju varnosti in zdravja pri delu (Uradni list RS. št. 43/11).

KOTIZACIJA: na udeleženca znaša 120 € + ddv. V kotizacijo so vključeni vsi stroški organizacije usposabljanja, gradivo, potrdilo o udeležbi in pogostitev.

Vabilo je namenjeno vsem poklicnim potapljačem, strokovnim delavcem za varnost pri delu, odgovornim osebam izvajalcev podvodnih del, izvedencem za varnost in zdravje pri delu in drugim osebam, k jih zanima zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu pri podvodnih delih.

VABILO Podvodna dela

  • seminar Obdobno usposabljanje za koordinatorje VZD na gradbišču -27.11.2018 

POTRDILO: Udeleženci bodo prejeli Potrdilo o udeležbi na usposabljanju za koordinatorje VZD skladno s Pravilnikom o programu in načinu usposabljanja  koordinatorjev za varnost in zdravje pri delu na začasnih in premičnih gradbiščih (Ur. l. RS št. 31/08).

KOTIZACIJA: na udeleženca znaša 80 € + ddv. V kotizacijo so vključeni vsi stroški organizacije usposabljanja, gradivo, potrdilo o udeležbi.

Program obdobni koordinatorji 27.11

  • seminar Pregled delovne opreme – 4.12.2018
  • seminar Strokovno usposabljanje s področja požarne varnosti – 6.12.2018 

 

 

Parkiranje je brezplačno na urejenem parkirišču Mercator centra ali v garažni hiši Mercator centra.

Kontakt: Barbara Počivavšek, dipl.ekon. • Tel: 03/428 23 44 • Gsm: 031 646 429 • e-naslov: barbara.pocivavsek@kova.si